Levering en garantie

Bezorgen

Ancurio geeft de voorkeur aan het aangetekend versturen van sieraden zodat uw bestelling veilig aankomt. Als u kiest om uw bestelling niet aangetekend te laten versturen, dan wordt deze verstuurd in een bubbeltjesenvelop. Ancurio kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor zoekgeraakte of beschadigde bestellingen en raadt daarom ook aan om voor aangetekend versturen te kiezen.

Afhalen

U kunt uw bestelling ook af komen halen in het atelier op de Argonweg 17. Als u ervoor kiest om uw bestelling af te halen dan wordt u verzocht binnen 24 uur een afspraak te maken. Op het contactformulier kunt u zien wanneer u Ancurio kunt bezoeken en hoe u contact op kunt nemen.

Verzendkosten

Aangetekend verzenden kost € 8,-. Niet-aangetekend verzenden kost € 2,50.

Elke bestelling boven de € 50,- wordt gratis, aangetekend verstuurd.

Tot eind 2012 wordt elke bestelling, ongeacht het bedrag, aangetekend verstuurd in een luxe verpakking.

Garantie en ruilen

Ancurio wil graag dat u tevreden bent met uw aankoop en lang plezier van uw sieraden hebt. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn, neem dan contact op zodat Ancurio, samen met u, tot een oplossing kan komen. U kunt binnen 8 dagen, zonder opgaaf van reden, altijd ruilen. Na de periode van 8 dagen zal Ancurio er alles aan doen om samen met u tot een bevredigende oplossing te komen.

U bevindt zich hier: Home Levering en garantie

Neem contact op

We staan u graag te woord.

Bel:    033-4691097

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier

Ancurio werkt samen met

Nieuwsbrief