Over Ancurio

In 1991 startte ik Ancurio in ambulante vorm. Voornamelijk gericht op de verkoop van antiek en curiosa op antiek- en verzamelmarkten. Ook verzorgde ik thuisparty’s met lezingen. In 2003 kwamen daar sieradenparty's en workshops bij.

De winkel Ancurio opent in 2005 feestelijk haar deuren aan de Hendrik van Viandenstraat 10 in Amersfoort. Hier heb ik mij kunnen toeleggen op de verkoop, het creeëren en repareren van unieke sieraden, het organiseren van workshops en wisselende exposities van kunstenaars.

Sinds de zomer van 2012 is er een koerswijziging geweest bij Ancurio. Geen winkel meer en verhuisd naar de Oude Viltfabriek en met Bead Embroidery sieraden opgenomen in de KunstKijkRoute Amersfoort.

Vanaf 15 maart 2015 is Atelier Ancurio te bezoeken op een nieuwe “eigen plek” in Amersfoort, op de Argonweg 17 (industrieterrein De Isselt). Ancurio is daar te vinden op de eerste verdieping van verzamelgebouw RuimteDirect. Helaas is er geen personenlift aanwezig in het gebouw. Het Atelier is te bezoeken op afspraak.

Eveneens is Ancurio te vinden op kunstmarkten en exposities op diverse locaties door het land, raadpleeg hiervoor de agenda. Ook werkt Ancurio ambulant op afspraak.

U bevindt zich hier: Home Over Ancurio Over Ancurio

Neem contact op

We staan u graag te woord.

Bel:    033-4691097

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier

Ancurio werkt samen met

Nieuwsbrief