Reparaties

Herstellen, aanpassen en verbeteren

Ancurio is al jaren een vaste plek in Amersfoort waar mensen naartoe gaan met hun sieraden. Zowel reparaties – inclusief het rijgen en knopen van colliers- tot het verbeteren en zelfs compleet heruitvinden van sieraden behoren tot de mogelijkheden. Alles met als doel een sieraad weer prettig draagbaar te maken.

VERBETEREN

EEN TWEEDE KANS

Sommige sieraden willen we nooit wegdoen -vaak erfstukken van moeder, tante of oma – maar komen bijna nooit uit de kast. Ancurio kan deze sieraden veranderen of onderdelen hiervan gebruiken voor een nieuw, op maat gemaakt, sieraad. Met deze verbeteringen krijgen uw waardevolle sieraden weer een tweede kans.

Herinneringssieraden

Meer dan verbeteren

Het maken van een herinneringssieraad behoort ook tot de mogelijkheden. Met een herinneringssieraad worden je kostbare sieraden en voorwerpen, in samenspraak, verwerkt tot een geheel nieuw, exclusief sieraad.

Parels

Een vertrouwd adres

Ook voor het rijgen en knopen van bijvoorbeeld een parelcollier is Ancurio een bekend adres. Een collier wordt gecontroleerd, gereinigd, gemeten, geregen en weer opnieuw geknoopt op lengte of met eventuele veranderingen. De prijs wordt voor de reparatie doorgegeven, geen verrassingen bij afhalen.